PBM PERSOONLIJKE BESCHERMINGSMIDDELEN

Overzicht artikelen Persoonlijke Beschermingsmiddelen – PBM

Persoonlijke Beschermingsmiddelen blogartikelen

Persoonlijke Beschermingsmiddelen (PBM’s) zijn niet weg te denken bij het veilig werken op hoogte. Via diverse blogartikelen proberen we extra inzichten te geven over de werking van bepaalde PBM’s en wetgeving en het praktisch nut van PBM’s. Natuurlijk komen valbeveiliging harnassen, mobiele ankerpunten, veiligheidshaken en positioneringslijnen aan bod, maar ook geldende wet- en regelgeving omtrent het gebruik van Persoonlijke Beschermingsmiddelen heeft onze aandacht.

Doel: duidelijkheid en inzicht bieden over het gebruik van Persoonlijke Beschermingsmiddelen

In onze trainingen en opleidingen ruimen we altijd veel aandacht in voor het juiste gebruik van PBM’s. Het blijkt altijd dat er een grote behoefte is aan antwoorden op vragen over de juiste toepassing voor specifieke situaties. Ook in deze blogartikelen willen we graag zoveel mogelijk duidelijkheid en inzicht verschaffen over het gebruik van een PBM.

We blijven overigens werken aan een verdere uitbreiding van artikelen over dit onderwerp, over uw persoonlijke veiligheid raken wij nooit uitgepraat.

Blogartikelen die gaan over andere thema’s dan PBM

AllRisk publiceert met grote regelmaat artikelen over het brede onderwerp Valbeveiliging. U vindt via ons blogoverzicht een chronologisch overzicht van al deze artikelen. Voor uw gemak hebben wij een indeling van deze artikelen op thema gemaakt. Hieronder vindt u per thema alle relevante blogartikelen: