VEILIGHEIDSHAKEN

Het ABC van valbeveiliging

> Ankerpunten
> Body Support
> Connectors

Valbeveiligingssets

> PBM Sets

Stalen of aluminium haken

Ons uitgebreide assortiment aan veiligheidshaken bestaat uit stalen of aluminium haken, die allemaal voldoen aan EN 362:2004, een CE-keurmerk hebben en voldoen aan de minimaal vereiste weerstand van 15 kN.

Al onze karabijn- en steigerhaken zijn uitgerust met een twee- of drievoudig sluitingsmechanisme voor optimale veiligheid: schroefsluitingen en automatische draaisluitingen.

Diverse typen haken

Ons assortiment bestaat uit karabijnhaken en steigerhaken, die zowel in een aluminium als stalen variant te krijgen zijn. De grootte van de openingen varieert van 14 mm tot 19 mm voor karabijnhaken en 51 mm tot wel 85 mm voor steigerhaken.

Welke veiligheidshaak het beste past bij uw wensen en situatie hangt af van verschillende factoren. Neem hierover contact op met Harry Schutte of Frank Hulleman. Zij kunnen u adviseren of doorverwijzen naar een AllRisk valbeveiligingsdealer bij u in de buurt.

SCREW-LOCK KARABINER STEEL

Een stalen karabijnhaak met schroefvergrendeling.

TRIPLE-LOCK KARABINER STEEL

Deze karabijnhaken hebben een drievoudig sluitingsmechanisme.

SCAFFOLD HOOKS

Veiligheidshaken voor werkzaamheden op steigers.

TOWER HOOK STEEL

Stalen veiligheidshaak, met een opening van 85 mm.

WIST U DAT…

Karabijnhaken en haken zijn beschikbaar in een aluminium of stalen variant.

Het voornaamste verschil tussen de twee is het gewicht van het product. Aluminium is lichter, wat zorgt voor meer gebruikersgemak. Daarentegen voelt staal robuuster aan. Beide materialen zijn even sterk.