RI&E PLAN

Risico Inventarisatie & Evaluatie (RI&E)

Om veilig werken op hoogte mogelijk te maken is meer nodig dan alleen valbeveiliging installeren. Dit vereist zorgvuldige voorbereiding en nauwkeurige maatregelen. U heeft te maken met wettelijke bepalingen en (internationale) regelgeving, maar ook zijn er allerlei aandachtspunten die niet-deskundigen gemakkelijk over het hoofd zien.

Bij AllRisk vormt een betrouwbaar Risico Inventarisatie & Evaluatie (RI&E) plan de basis voor elk advies en iedere projectuitvoering. We inventariseren welke werkzaamheden er allemaal uitgevoerd zouden kunnen worden. In het verlengde daarvan brengen we alle veiligheidsrisico’s in kaart en koppelen deze aan een uitgebreid advies voor de veiligste en meest geschikte valbeveiligingsoplossing.

De uitvoer van een project op basis van een RI&E plan heeft zich als methode al talloze keren bewezen. Door alle berekeningen, tekeningen, beschrijvingen en een planning kan bij afwijkingen tijdig worden bijgestuurd en dit zorgt voor een vrijwel vlekkeloos verloop van het project. Meer weten? Wij bellen u terug!

Al onze bevindingen leggen we vast in een uitgebreid rapport: het RI&E plan. Dit rapport geeft een uitgebreid beeld van waar de veiligheidsrisico’s van een bepaald gebouw. Daarnaast beschrijft het ook welke voorzieningen en maatregelen getroffen kunnen worden om deze weg te halen of te minimaliseren. Bovendien worden ook alle geadviseerde valbeveiligingssystemen, -middelen en maatregelen in het rapport vermeld. Er blijkt ook uit welke zaken prioriteit hebben en welke voorzieningen op een later moment geregeld kunnen worden. Echt veilig op hoogte werken en een betrouwbaar valbeveiligingsadvies begint dus bij een RI&E plan. Allrisk verzorgt dit voor u voor ieder gebouw en elke situatie.

null
Meer weten?
Neem nu contact met ons op voor vrijblijvend advies over de mogelijkheden voor een RI&E voor uw gebouw.
Contact
Menu