MOBIELE VALBEVEILIGING (PBM’S)

Werken op hoogte met mobiele valbeveiliging

Gebouwen of objecten zijn niet altijd voorzien van permanente valbeveiliging, zoals hekwerken of leeflijntrajecten.
Om dan toch veilig en comfortabel te kunnen werken, beschikt AllRisk over een compleet assortiment mobiele valbeveiliging. Dit bestaat uit persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM’s) en tijdelijke ankerpunten.

Onze harnassen, vanglijnen en tijdelijke ankerpunten voldoen aan de hoge eisen die wij stellen op het gebied van veiligheid, betrouwbaarheid en gebruiksvriendelijkheid. Met de mobiele valbeveiligingsoplossingen van AllRisk creëert u overal veilige werkomstandigheden op hoogte.

Ons assortiment mobiele valbeveiliging
bestaat onder andere uit:

AllRisk levert praktische, gebruikersvriendelijke valbeveiligingsproducten die zorgen voor optimale veiligheid en bewegingsvrijheid op hoogte. Onze mobiele valbeveiliging bestaat altijd uit drie onderdelen:

  1. Harnas
  2. Verbindingsmiddel
  3. Bevestigingsmiddel

Bent u dealer / wederverkoper en wilt u weten wat de voordelen zijn om de producten van AllRisk in uw assortiment op te nemen? Neemt u dan contact op met één van onze accountmangers Frank Hulleman of Harry Schutte. Natuurlijk kunt u alvast op deze website het e.e.a. lezen over de producten en wat AllRisk voor u kan betekenen.

Bent u eindgebruiker en wilt u meer informatie over welke PBM’s of andere valbeveiligingsoplossingen er voor uw specifieke situatie geschikt zijn? AllRisk staat u graag te woord en / of verwijst u door naar een dealer bij u in de buurt.

Vragen? Mail of bel onze PBM specialisten: