UW PROJECT MET ALLRISK

Hoe verloopt een project met AllRisk

Als het aankomt op valbeveiliging, weten wij precies hoe het zit. Van wetgeving tot installatie en van gebruik tot onderhoud. Dus mag u allereerst verwachten dat wij ieder project, dus ook dat van u, met uiterste zorg en precisie aanpakken en uitvoeren. U kunt er bovendien op rekenen dat al onze geleverde producten, systemen en diensten ruimschoots voldoen aan de laatst geldende wet- en regelgeving.

In onze offertes staan enkel oplossingen die tot in detail overeenkomen met de wettelijke veiligheids- en kwaliteitsnormen (VCA en ISO 9001 certificering). Bovendien offreert AllRisk altijd zowel een oplossing die maximale veiligheid biedt als een alternatieve optie. Voordat we een groot project uitvoeren, doen we een werkopname om eventuele verrassingen te voorkomen. De installatie wordt verzorgd door onze eigen ervaren monteurs, die VCA gecertificeerd zijn. Onze werkvoorbereider begeleidt het project van begin tot eind en is samen met de accountmanager verantwoordelijk voor de uitvoering. Met behulp van een goede planning en afspraken zorgen zij dat het project soepel verloopt en er zo nodig tijdig bijgestuurd wordt.

Na installatie moeten de gemonteerde ankerpunten waterdicht ingewerkt worden door een dakdekker. Deze kunnen wij direct verzorgen voor een efficiënte uitvoering, maar zo gewenst kunt u ook zelf een dakdekker aanstellen.

Bij oplevering van een project met AllRisk ontvangt u een map met projectdocumentatie, met hierin de volgende zaken:

  • Gebruikersinstructie van het systeem
  • Garantieverklaring
  • Installatiecertificaten
  • Eventueel plattegronden en/of tekeningen
  • Offerte voor jaarlijkse inspectie (toelichting mogelijk)
  • Logboek inspectie
  • Logboek daktoegang