KEURING VALBEVEILIGING

Keuring, onderhoud en inspectie van valbeveiliging

Om de betrouwbaarheid van valbeveiliging voortdurend te waarborgen, verplicht de wetgeving jaarlijkse inspectie en onderhoud van PBM’s en periodieke keuring en onderhoud van permanente systemen. Door dit bij ons onder te brengen, weet u zeker dat het correct en vakkundig gebeurt. AllRisk is immers een ISO 9001 en VCA gecertificeerd bedrijf en is specialist op het gebied van keuring en inspectie van valbeveiliging.

U kunt rekenen op (periodieke) inspectie en het onderhoud van alle merken valbeveiliging, toegangstrappen en/of ladders. We garanderen snelle service en omdat alle onderdelen uit eigen voorraad geleverd worden, kunnen we indien nodig vaak kosteloos reparaties meteen ter plaatse voor u uitvoeren. Tevens inspecteren en onderhouden we desgewenst uw gevelonderhoudsinstallaties.

Regulier onderhoud is erg belangrijk voor de gegarandeerde veiligheid die we bieden aan de gebruikers op hoogte. Om uw veiligheid te garanderen, adviseert AllRisk dit éénmaal per jaar te doen.

Om de wensen en verwachtingen van onze klanten te doen overstijgen, keuren we naast de technische aspecten ook direct de toepassing volgens de laatste wet- en regelgeving.

Alle persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM´s) moeten jaarlijks worden geïnspecteerd en gekeurd. Ook deze inspecties voeren onze experts desgewenst graag voor u uit.

Wanneer u uw valbeveiliging door AllRisk laat inspecteren en keuren, profiteert u van de volgende voordelen:

  • Keuring vindt binnen 5 werkdagen plaats
  • U kunt nagenoeg alle merken PBM’s door AllRisk laten keuren
  • Bij afkeuring is directe vervanging van het product/onderdelen mogelijk
  • U ontvangt een certificaat waarin vermeld staat dat de valbeveiliging aan alle eisen en normen voldoet

Wij geven u ruime keuze als het gaat om een geschikt onderhoudscontract. Van eenvoudige tot de meest uitgebreide onderhoudsservice. We helpen u graag het contract te kiezen dat het best bij uw wensen past. Zo heeft u zelf geen omkijken meer naar de keuring en inspectie van uw valbeveiliging en weet u dat het altijd veilig en betrouwbaar is.

Wilt u uw valbeveiliging PBM laten inspecteren door AllRisk? Stuur ons een bericht: