DEALERS / WEDERVERKOPERS

Download het schappenplan
Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van ons schappenplan, download deze leaflet of neem contact op met één van onze specialisten.

Download leaflet

Valbeveiliging van AllRisk in uw assortiment?

Heeft u de PBM producten van AllRisk nog niet in uw assortiment en heeft u wel interesse? Dan informeren wij u graag over de mogelijkheden onze mobiele valbeveiliging te gaan verkopen in uw winkel of bedrijf. Neem daarvoor contact op met één van onze specialisten.

Het schappenplan
Speciaal voor de dealers van AllRisk hebben wij in samenwerking met onze leverancier XSPlatforms een schappenplan ontwikkeld op basis van het ABC-principe. Op deze manier wordt het aangeboden PBM-assortiment duidelijk en overzichtelijk in de betreffende winkel gepresenteerd zodat klanten snel en eenvoudig een product of set kunnen kiezen.

Het schappenplan bevat meerdere voordelen voor wederverkopers van valbeveiliging waaronder een uitgebreid trainingsprogramma voor winkelmedewerkers. In een aantal stappen trainen wij verkopers om klanten te adviseren welken valbeveiliging (PBM) geschikt is voor zijn of haar werkzaamheden. Ook praten wij hen bij over de meest actuele wet- en regelgeving voor werken op hoogte zodat zij altijd het juiste advies kunnen uitbrengen.

Mobiele valbeveiliging aanschaffen?

AllRisk levert uitsluitend aan dealers (wederverkopers). Ons dealernetwerk is goed vertegenwoordigd en daarom zult u overal in Nederland onze valbeveiligingsproducten (PBM) kunnen aanschaffen.

Neem gerust contact met ons op als u vragen heeft over mobiele valbeveiliging en PBM. Wij kunnen u doorverwijzen naar een verkooppunt dichtbij u in de buurt.

Dealer worden?
Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op: