VEILIGHEID IN 3 STAPPEN

In 3 stappen naar optimale veiligheid op hoogte

AllRisk heeft een uniek 3 stappenplan ontwikkeld, dat u helpt voor iedere specifieke werksituatie de juiste PBM’s te kiezen.

Veilig werken begint niet alleen met het hebben van materialen, maar vooral met het kiezen van de juiste materialen. Mobiele valbeveiliging bestaat altijd uit drie onderdelen: het harnas, het verbindingsmiddel en het bevestigingsmiddel. Op al deze fronten moet de juiste keuze gemaakt worden

Afhankelijk van de werksituatie (type dak, positie van het dak, horizontale of verticale werkzaamheden etc.), de intensiteit van het gebruik en van de eigenschappen van de gebruiker moet een geschikt harnas worden gekozen. AllRisk maakt dit proces in het stappenplan helder en eenvoudig.

Ook bij de keuze van het verbindingsmiddel zijn verschillende dingen van invloed. In ons stappensysteem zijn deze invloeden opgenomen en wordt per specifieke situatie snel het veiligste en gebruiksvriendelijkste verbindingsmiddel duidelijk.

Weet u niet aan welk materiaal u zich het beste kunt bevestigen? Stap drie (het bevestigingsmiddel) in ons stappenplan geeft u in een oogopslag het antwoord.

Folder drie stappenplan

Wij kunnen u voor elke werksituatie en gebruiker adviseren over de optimale materiaalkeuze en –combinatie. En als u geen uitgebreid advies wilt, maar wél de juiste keuze wilt kunnen maken, vraag dan de folder ‘Veilige werken op hoogte in drie stappen’ aan. Zo helpen we u alsnog!

Voor andere folders en brochures, klik op onderstaande button:

Meest recente blogs

Vragen? Mail of bel onze PBM specialisten: