CALS COLLEGE NIEUWEGEIN

Totaaloplossing van permante valbeveiliging voor middelbare school in Nieuwegein.

Het Cals Nieuwegein biedt middelbaar onderwijs voor leerlingen op havo, atheneum en gymnasium niveau. De voorbereiding van de leerlingen op de wereld na school, en dus het behalen van een diploma, staat bij deze school hoog in het vaandel. Het is dan ook niet voor niets dat het Cals College Nieuwegein het predicaat Excellente School voor havo en vwo voert.

Net zoals steeds meer scholen, kiest het Cals Nieuwegein voor een vorm van energiezuinig onderwijs, door het plaatsen van zonnepanelen op hun daken. Het Cals Nieuwegein kent in totaal zo’n 11 verschillende dakniveaus welke grotendeels zijn uitgerust met PV-systemen. Om een veilige werkomgeving te creëren voor (onderhouds)medewerkers, rondom deze panelen, werd de hulp van AllRisk valbeveiliging ingeschakeld.

Dit resulteerde in de installatie van een totaaloplossing van permanente valbeveiligingssystemen bestaande uit verschillende series losse ankerpunten, diverse horizontale leeflijnsystemen en een aantal lopende meters hekwerk. In totaal monteerde AllRisk ca. 76 XSGlobe ankerpunten, meer dan 300 meter aan leeflijnsystemen en ca. 60 strekkende meters aan hekwerk.

Vragen? Neem contact op met één van onze valbeveiligingsexperts:

Prinsenveste Culemborg
Aanvulling Johan Cruijff ArenA