Nieuw in ons assortiment XSRail

Horizontale railsystemen van XSPlatforms

Sinds vandaag biedt AllRisk valbeveiliging een nieuw permanent horizontaal railsysteem aan. Alle aanvragen die vanaf heden gedaan worden zullen op basis van het nieuwe railsysteem zijn.

Het XSRail systeem, van onze leverancier XSPlatforms, is een innovatief, onderhoudsvriendelijk systeem waarmee gebruikers nog veiliger op hoogte kunnen werken, zonder bewegingsvrijheid in te leveren.

XSRail, minder deflectie
Alhoewel een railsysteem te vergelijken is met een permanent leeflijnsysteem, heeft de XSRail als voordeel dat er minder deflectie is wanneer er een val plaatsvindt. Het XSRail systeem is dan ook uitermate geschikt voor locaties waarbij de valafstand klein is.

Om de gehele markt te bedienen bestaan er drie horizontale installatie mogelijkheden voor de XSRail, het dak, de muren of het plafond. Naast rechte delen bestaan er ook hoekcomponenten van 45 en 90 graden.

Een railsysteem vraagt weinig onderhoud en is daardoor ook uitstekend geschikt voor industriële of maritieme omgevingen.

XSRail biedt de mogelijkheid aan maximaal zes personen om tegelijkertijd gebruik te maken van het horizontale railsysteem.

Gemak en bewegingsvrijheid met de XSRail Runner
Gebruikers koppelen zich gemakkelijk vast aan de XSRail met de speciaal ontworpen XSRail runner. Eenmaal vast voorkomt het automatische sluitingsmechanisme dat er per ongeluk losgekoppeld kan worden.

Het unieke design van de XSRail runner zorgt ervoor dat gebruikers moeiteloos bochten en tussenstukken kunnen passeren zonder zich los te hoeven maken. Het roterende verankeringspunt bovenop de meeloper geeft de gebruiker 360° bewegingsvrijheid.

Download de leaflet
Wilt u meer weten over de mogelijkheden van het nieuwe railsysteem? Download nu de gratis leaflet of neem vrijblijvend contact op met één van onze specialisten.

Railsystemen bij AllRisk

Meer informatie over onze railsystemen en de mogelijkheden van dit type valbeveiliging? Of misschien vrijblijvend contact met één van onze adviseurs? Lees het op onze pagina “railsystemen”..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.