Nieuw assortiment mobiele valbeveiliging

Nieuw assortiment mobiele valbeveiliging

Ons assortiment met Persoonlijke Beschermingsmiddelen (PBM) voor valbeveiliging wordt binnenkort geheel vernieuwd en uitgebreid!

Met dit nieuwe assortiment kunnen wij beter inspelen op de wensen vanuit de markt en onze klanten dus beter van dienst zijn. Het vernieuwde assortiment bestaat volledig uit producten van het merk XSPlatforms. Zij bieden kwalitatief hoogwaardige producten met optimaal gebruiksgemak en een lange levensduur. Dit betekent tevens dat enkele in-store materialen en de dozen van onze  producten in de stijl van XSPlatforms zullen worden geleverd.

Wat wijzigt er zoal aan het PBM-assortiment?

Bovenstaande punten zijn slechts een greep uit het totaal van aanpassingen binnen het PBM-assortiment. Voor een totaaloverzicht van alle (nieuwe) producten kunt u terecht op de pagina PBM-assortiment op deze website.

Uitbreiding van de PBM-sets

Met de komst van het vernieuwde assortiment, hebben we ook onze PBM-sets verbeterd en meer laten aansluiten op de wensen van onze klanten en de markt.

Dit is mogelijk omdat we nu meer producten kunnen aanbieden en daarom ook meer (specialistische) PBM-sets kunnen samenstellen.

Voor het gemak van onze klanten hebben we alle beschikbare sets uiteengezet in onze nieuwe valbeveiligingswijzer.

Download

Inzicht krijgen in wat de mogelijkheden van onze PBM-sets zijn en waar deze allemaal toepasbaar zijn? Download dan nu onze vernieuwde valbeveiligingswijzer en maak kennis met onze nieuwe range sets.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.