AllRisk aanwezig op het FernEvent 2018

Het FernEvent komt er weer aan!

Op dinsdag 17 april 2018 vindt in Expo Houten het FernEvent 2018 plaats. Dit tweejaarlijkse evenement, georganiseerd door inkoopcombinatie Ferney, is een besloten beurs bedoeld voor alle personeelsleden van de bij Ferney aangesloten bedrijven, het personeel van Ferney en speciaal genodigden.

Ook op deze editie zal AllRisk valbeveiliging vertegenwoordigd zijn. Wij zijn te vinden op stand nummer 74. Hier zullen wij onder andere het nieuwe PBM-assortiment voor valbeveiliging presenteren in combinatie met het door XSPlatforms ontworpen schappenplan voor de retail sector.

Met bezoekers uit zowel bouw- als techniekgerichte, bekende en relatief nieuwe leveranciers gaan we er een geweldige dag van maken!

AllRisk en Ferney
Sinds jaar en dag is AllRisk dé vertrouwenspartner van Ferney wanneer het aankomt op producten voor veilig werken op hoogte. Een specialist in valbeveiliging en een sterke inkoopcombinatie welke de handen in één slaan om veilig werken voor iedereen toegankelijk te maken.

Bij Ferney staat AllRisk bekend als een respectabele partner die door middel van het delen van gedegen branchekennis goed kan meedenken met klanten bij de diverse leden van Ferney.

Op basis van reeds lopende samenwerking hopen AllRisk en Ferney elkaar in de toekomst te kunnen blijven versterken wanneer het aankomt op een constructieve samenwerking op het gebied van kennisdeling en productinnovaties.

Linda Bisschop

Category Manager bij Ferney

“AllRisk is een fijne partij om mee samen te werken. Een sparringpartner die de juiste vragen stelt om zo tot een goed advies te komen. Bereid om mee te denken met de klant en eindgebruiker. Wij ervaren de samenwerking als prettig”.

Het assortiment van Kelfort
Naast een breed assortiment aan Persoonlijke Beschermingsmiddelen (PBM) voor werken in diverse sectoren, levert Ferney ook de nodige middelen voor het veilig werken op hoogte, welke verkocht worden onder het merk Kelfort – één van de drie eigen merken welke Ferney voert. De producten binnen deze merken zijn exclusief verkrijgbaar voor leden van Ferney.

Kelfort omvat een breed assortiment kwaliteitsproducten die zijn afgestemd op professioneel gebruik in de bouw en industriële sectoren. De producten van Kelfort zijn sterk en efficiënt toepasbaar, voor een optimaal resultaat.

Klimmaterialen
Kelfort trappen voldoen aan de strengste kwaliteitseisen en veiligheidsnormen. Daarnaast zijn de trappen uitgebreid getest om niets aan het toeval over te laten. Dit geldt ook voor de ladders van Kelfort. Deze beschikken over extra brede treden en grote antislipdoppen om een goede stabiliteit te garanderen. Kwaliteit en veiligheid is ook terug te zien in de steigers van Kelfort. Dankzij de speciale aluminium legering ontstaat er een licht maar uitermate sterk eindproduct.

PBM voor Kelfort valbeveiliging
Sinds 2015 levert AllRisk speciaal ontworpen harnasgordels en veiligheidslijnen aan Kelfort om zo een geheel eigen valbeveiligingsassortiment binnen eigen huisstijl te kunnen voeren.

Het assortiment PBM voor valbeveiliging van Kelfort bestaat uit een tweetal valgordels en diverse toebehoren voor valbeveiliging zoals veiligheidslijnen en valstopapparaten. De producten binnen deze categorieën zijn uitgevoerd in de voor Kelfort herkenbare rode huisstijlkleur óf zijn voorzien van Kelfort branding door middel van de markeringen op het betreffende product.

PBM-assortiment

Benieuwd naar het volledige PBM-assortiment van AllRisk? Download onze catalogus en ontdek met welke producten u eenvoudig een veilige werkomgeving op hoogte kunt creëren.

Per 21 april 2018 veranderd de wetgeving

Om met de huidige tijd en markt mee te gaan en om aan alle huidige processen te kunnen voldoen wordt op 21 april 2018 de PBM-richtlijn 89/686/EEG vervangen door een PBM-verordening, de PBM-verordening (EU) 2016/425 om precies te zijn. Meer weten over deze wijziging? Lees het hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.