JEUGD ZORG ONDERWIJS CENTRUM

Jeugd Zorg Onderwijs Centrum te Roosendaal uitgerust met diverse leeflijnsystemen en ankerpunten.

Steeds meer (basis)scholen in Nederland zien in dat veiligheid op school niet stopt op het schoolplein. Ook dakveiligheid voor medewerkers (en onderhoudspersoneel) is een belangrijk aandachtspunt, zeker nu steeds meer nieuwbouw scholen worden uitgerust met bijvoorbeeld lichtkoepels en zonnepanelen.

Voor het Jeugd Zorg Onderwijs Centrum (JZOC) heeft AllRisk, in samenwerking met Rooftop Dakbeheer, een totaaloplossing geïnstalleerd bestaande uit een totaal van 4 XSLinked leeflijnsystemen (op twee hoogtes) en 4 stuks XSGlobe anti-pendule ankerpunten.

3 van de 4 systemen (een totaal van 319 meter staalkabel) zijn gemonteerd op XSImpact steunen, wat inhoud dat er een valdemper is geïntegreerd in ieder ankerpunt. Dit helpt de krachten op de dakconstructie te verlagen bij een eventuele val. Door de korte afstand van het laatste systeem (ca. 9 meter) was de montage van één XSDynamic valdemper voor deze leeflijn voldoende. Ook de XSDynamic beschermt de dakconstructie, door de krachten te absorberen bij een val.

Vragen? Neem contact op met één van onze valbeveiligingsexperts:

Da Vinci College Gorinchem
Juvenaatlaan