BEDRIJFSHAL DUKDALF TE AMSTERDAM

Leeflijnsystemen voor nieuwbouw bedrijfshal in Westelijk Havengebied Amsterdam.

Aan de kop van de Dukdalfweg in het Westelijk Havengebied van Amsterdam is een nieuwbouw bedrijfshal verrezen welke onderdeel uitmaakt van een groter bedrijvencomplex. Deze bedrijfshal telt ca. 1295 m2 aan vloeroppervlakte en is uitgerust om ruimte te bieden aan bedrijven uit verschillende sectoren.

Om de gehuisveste bedrijven en kantoren te voorzien van zoveel mogelijk natuurlijk daglicht is het dak uitgerust met diverse lichtstraten en lichtkoepels. Deze objecten worden volgens de Nederlandse wetgeving als een opening in het dak gekenmerkt en onderhoudsmonteurs e.d. moeten zodoende rondom deze koepels beschermd worden tegen mogelijke (door)valongelukken. Tevens is de hoogte van de aanwezige dakrand variabel in verband met de afvoer van regenwater. Ook dit brengt de nodige risico’s met zich mee.

Voor de mensen die werken op het dak installeerde AllRisk valbeveiliging, in samen werken met en in opdracht van Cladding Safety & Maintenance, 9 verschillende horizontale leeflijnsystemen met een totale lengte van ca. 316 meter aan staalkabel, verdeeld over 51 voetplaten.

Vragen? Neem contact op met één van onze valbeveiligingsexperts:

DHL Parcel
O.B.S. De Ammers