PBM sets

Steigerset extra (19012)


Een premium set voor werkzaamheden op steigers of als een steiger moet worden ge(de)monteerd. Deze set biedt meer gebruikerscomfort dan de steigerset.

De Twin SRL connector maakt het mogelijk om twee automatische valstopapparaten aan het Expert Premium II harnas te bevestigen. Hierdoor ontstaat een gevorkt systeem voor extra veiligheid.

De band van het valstopapparaat staat continu gespannen bij werkzaamheden. Bovendien blokkeren de apparaten direct op het moment dat de gebruiker valt, waardoor de valhoogte wordt geminimaliseerd. De band is beschermd tegen scherpe randen.

GERELATEERDE PRODUCTEN

VALSTOPAPPARATEN

Onze valstopapparaten zijn uitgerust met een staalkabel of band. Het verschil tussen de twee is dat band lichter is en geen schade toebrengt langs een muur of andere constructie.

HARNASSEN

Het kiezen van het juiste harnas maakt een groot verschil. Niet alleen als het op comfort aankomt, maar ook in het geval van veiligheid en het voorkomen van ernstige ongelukken.

VANGLIJNEN

AllRisk biedt een grote variëteit in vanglijnen, met of zonder schokabsorptie. Ook wordt er een onderscheid gemaakt tussen positionering- en valstopsystemen.