PBM sets

Rope access set (19005)


Rope access is een vorm van werkpositionering voor toegang tot verticale oppervlakten, zonder gebruik te maken van steigers, gondels of verhoogde werkplatforms. Deze set is speciaal samengesteld voor dit type werkzaamheden en reddingsdoeleinden.

Het Expert Premium V harnas in deze set biedt gebruikers die langdurig hangend moeten werken maximaal comfort. Bovendien bestaat deze set voor rope access en reddingsacties uit 300 m kernmanteltouw en specialistische stijg- en afdaalapparaten.

GERELATEERDE PRODUCTEN

VALSTOPAPPARATEN

Onze valstopapparaten zijn uitgerust met een staalkabel of band. Het verschil tussen de twee is dat band lichter is en geen schade toebrengt langs een muur of andere constructie.

HARNASSEN

Het kiezen van het juiste harnas maakt een groot verschil. Niet alleen als het op comfort aankomt, maar ook in het geval van veiligheid en het voorkomen van ernstige ongelukken.

VANGLIJNEN

AllRisk biedt een grote variëteit in vanglijnen, met of zonder schokabsorptie. Ook wordt er een onderscheid gemaakt tussen positionering- en valstopsystemen.