PBM set voor diverse werkzaamheden op hoogte

All-round set (19014)


Deze set is geschikt voor diverse werkzaamheden: op platte en hellende daken, in de bouw, aan installaties en bij onderhoudswerkzaamheden. Met deze set kunt u tijdens uw werk op hoogte zowel korte als lange afstanden overbruggen.

• De combinatie van een veiligheidsharnas met 2 bevestigingspunten, met een vanglijn + Rope Grab of automatisch valstopapparaat geeft u de mogelijkheid uzelf voor veel voorkomende situaties te beveiligen.

• Er kan gekozen worden tussen een kernmantellijn + Rope Grab (voor daken) of een automatisch valstopapparaat met een band van 2,0 m (voor bouw, installaties en onderhoudswerkzaamheden).

• Max. te overbruggen afstand: 20 m.

• Te gebruiken vanaf een voethoogte van: 2 m (kernmantellijn) of 3,75 m (valstopapparaat).

GERELATEERDE PRODUCTEN

VALSTOPAPPARATEN

Onze valstopapparaten zijn uitgerust met een staalkabel of band. Het verschil tussen de twee is dat band lichter is en geen schade toebrengt langs een muur of andere constructie.

HARNASSEN

Het kiezen van het juiste harnas maakt een groot verschil. Niet alleen als het op comfort aankomt, maar ook in het geval van veiligheid en het voorkomen van ernstige ongelukken.

VANGLIJNEN

AllRisk biedt een grote variëteit in vanglijnen, met of zonder schokabsorptie. Ook wordt er een onderscheid gemaakt tussen positionering- en valstopsystemen.