LASHARNAS VOOR VEILIG WERKEN OP HOOGTE

Welding harness (16700)


Het welding harnas is een hittebestendig harnas voor temperaturen tot 385 °C. Het lasharnas heeft verstelbare schouder- en dijbeenbanden. Deze banden zijn bestendig tegen gesmolten metalen. Het harnas heeft twee aanhaakpunten, waarvan één op de rug en één op de borst. Het aanhaakpunt op de borst is voorzien van een D-ring. Het harnas is speciaal ontwikkeld voor werknemers in de bouw of industrie die lassen, slijpen of ander werk doen waar gesmolten of heet metaal kan belanden op een persoon.

16700 Universeel Max. 140 kg 1,79 kg

GERELATEERDE PRODUCTEN

VANGLIJNEN

AllRisk biedt een grote variëteit in vanglijnen, met of zonder schokabsorptie. Ook wordt er een onderscheid gemaakt tussen positionering- en valstopsystemen.

VALSTOPAPPARATEN

Onze valstopapparaten zijn uitgerust met een staalkabel of band. Het verschil tussen de twee is dat band lichter is en geen schade toebrengt langs een muur of andere constructie.

PBM Sets

Op basis van onsassortiment aan PBM’s voor valbeveiliging, hebben we verschillende sets samengesteld voor een groot aantal werksituaties waarbij valbeveiliging is vereist.