TRAININGEN

Vraag hier onze brochure(s) aan:

AllRisk klimtoren – training veilig werken op hoogte

Trainingen veilig werken op hoogte

Hoe betrouwbaar valbeveiliging ook is, veiligheid staat of valt met het (on)juiste gebruik ervan. Daarom besteden wij tijdens een training werken op hoogte veel aandacht aan het goed overbrengen van informatie en kennis. Als onderdeel hiervan verzorgen we trainingen op het gebied van onder meer product, installatie en onderhoud.

Trainingsaccommodatie voor theorie en praktijk

Wij hebben een professionele trainingsaccommodatie met een speciaal ontwikkelde klimtoren, die uniek is in Europa. Dus niet alleen theorie, ook praktijk krijgt bij ons alle aandacht. We willen dat iedereen veilig op hoogte kan werken, dus worden de trainingen gegeven door deskundige instructeurs. Ook wordt de inhoud van de training toegespitst op de branche en specifieke werkzaamheden van deelnemers.

Technische verbeteringen en onderling gebruik van verschillende PBM’s vragen om kennis die alleen verkregen wordt met vakkundige training. Bovendien behoren PBM’s tot de klasse 3-middelen en vereisen daarom speciale aandacht op het gebied van gebruik, schoonmaak, onderhoud en toepassing. Om u de vereiste technieken te leren geven wij een Toolbox valbeveiligingstraining. Ook kunnen wij voor u een (op maat verzorgde) training op locatie verzorgen.

Het herhalen van product-, installatie- en gebruikstrainingen is net zo belangrijk als kwalitatieve materialen en systemen. Als dagelijks werken op hoogte heel gewoon is, worden routine en gewenning juist ook een valkuil. Herhaling van training voorkomt dat gebruikers gemakzuchtig worden, onderdelen vergeten en risico’s onderschatten. Nieuwe regelgeving, technieken en materialen worden besproken en toegepast in de klimtoren.

Het bezitten van een klim- of inspectiecertificaat wordt door steeds meer organisaties als voorwaarde gesteld om op hoogte te mogen werken. Bij ons kunnen deelnemers na toetsing zo’n certificaat ontvangen, als bewijs van bekwaamheid. Voor meer informatie, download onze Trainingsbrochure.

De rescuetraining van AllRisk is nuttig en verhelderend

Het is voor ons noodzakelijk om regelmatig een rescuetraining te volgen. Noodsituaties komen gelukkig niet vaak voor, maar als het gebeurt dan is het van het grootste belang dat we op de juiste wijze kunnen handelen.”

Dhr. D. Dillewaard
HOOFD ANTENNEPLOEG , DEFENSIE

Vragen? Mail of bel onze PBM specialisten: