SORTEERCENTRUM TE APELDOORN

Drie soorten valbeveiligingssystemen voor sorteercentrum in Apeldoorn.

AllRisk installeerde drie soorten valbeveiliging op een groot nieuwbouw sorteer- en distributiecentrum (9.400 m2) in Apeldoorn. Met 7.075 m2 aan bruto vloeroppervlak behoort dit sorteercentrum tot een van de grootste van Nederland.

Om veilig werken rondom diverse lichtstraten en luchtkanalen c.q. airconditioning units mogelijk te maken installeerde AllRisk verschillende soorten valbeveiligingssystemen. Resulterende in een combinatie van onze 1-, 2- en 3-sterren oplossingen verdeeld over 2 daken. Eén XSLinked leeflijnsysteem (ca. 35 meter) en 36 XSGlobe ankerpunten zijn geïnstalleerd op het dak van het sorteercentrum en één leeflijnsysteem (ca. 38 meter) met 3 anti-pendule ankerpunten op het aangebouwde loading dock.

Voor extra bereikbaarheid van een aantal dakinstallaties is het leeflijnsysteem op het grote dak uitgebreid met RAP ankerpunten. Deze bieden de mogelijkheid om een mobiele leeflijn aan te brengen op het permanente systeem om zo extra bewegingsvrijheid te creëren voor de gebruiker.

Vragen? Neem contact op met één van onze valbeveiligingsexperts:

Hoofdkantoor Cladding Partners
Da Vinci College Gorinchem