HEKWERKEN VOOR DAK ZIEKENHUIS

Hoogste graad van veiligheid hekwerken op dak veilig werken op hoogte

AllRisk biedt ziekenhuis hoogste graad van veiligheid

In een ziekenhuis is er geen tijd voor langdurige storingen aan machines, apparaten, beveiligingssystemen etc. In geval van een dergelijke calamiteit moet de oproepbare technische dienst de storing zo snel mogelijk verhelpen. De installaties hiervoor bevinden zich vaak op het dak. Het team van de technische dienst moet op deze hoogte uiteraard veilig het werk kunnen doen.

XSFixed en XSParapet Fixed hekwerken

Het bestuur van een van de ziekenhuizen in Nederland besloot om permanente hekwerken te plaatsen langs de dakrand. Een begrijpelijke keuze, aangezien de meerderheid van de installaties zich dicht bij de dakrand bevinden. Het verhelpen van een storing kan bovendien ook midden in de nacht plaatsvinden, in het donker. Hekwerken zijn simpelweg de veiligste en gebruiksvriendelijkste valbeveiligingsoplossing, zeker in deze omstandigheden.

Hoogste graad van veiligheid: collectieve valbeveiliging

AllRisk installeerde het XSFixed en XSParapet Fixed systeem op het dak. Deze hekwerken bieden de hoogste graad van veiligheid (vijf sterren) aan een onbeperkt aantal werkers en vereisen geen voorbereiding en productkennis. De XSParapet is speciaal ontwikkeld om bevestigd te kunnen worden op opstaande dakranden.

Vragen over dit project? Neem contact op met één van onderstaande valbeveiligingsexperts:

Vragen? Neem contact op met één van onze valbeveiligingsexperts:

Gemeente Noord-Beveland
Valbeveiliging voor felsdak