PBM sets

Las-set (19013)


Een PBM-set die speciaal is samengesteld voor gebruikers die worden blootgesteld aan vonken of spetters van gesmolten metaal (lassers, staalarbeiders).

Het Welding harnas en de vanglijn zijn van niet-brandbare, hittebestendige (tot 385°C) materialen gemaakt. De gevorkte vanglijn biedt 100% veiligheid als de gebruiker zich bij een ankerpunt moet loskoppelen en zich moet bevestigen aan een ander ankerpunt. Daarom is deze set ideaal voor situaties waarin op hoogte ‘met hitte’ moet worden gewerkt.

GERELATEERDE PRODUCTEN

VALSTOPAPPARATEN

Onze valstopapparaten zijn uitgerust met een staalkabel of band. Het verschil tussen de twee is dat band lichter is en geen schade toebrengt langs een muur of andere constructie.

HARNASSEN

Het kiezen van het juiste harnas maakt een groot verschil. Niet alleen als het op comfort aankomt, maar ook in het geval van veiligheid en het voorkomen van ernstige ongelukken.

VANGLIJNEN

AllRisk biedt een grote variëteit in vanglijnen, met of zonder schokabsorptie. Ook wordt er een onderscheid gemaakt tussen positionering- en valstopsystemen.