PBM sets

Industrieset (19006)


Bij werkzaamheden in een industriële omgeving en in de offshore is specifieke valbeveiliging vereist. De belasting van de constructie en de beschikbare doorlooptijd van het project zijn bepalend voor de keuze van de valbeveiliging. Met onze Industrie- en offshoreset bieden wij u passende bescherming zodat u veilig uw werk kunt doen.

• De set bevat een comfortabel 2-punts veiligheidsharnas met elastische schouderbanden voor maximale bewegingsvrijheid en een gevorkte vanglijn van 1,5 m met twee aluminium steigerhaken. Door de dubbele haak bent u altijd gezekerd.

• Inclusief Suspension Trauma straps voor het ontlasten van de druk van de beenbanden van het harnas, in het geval van een val.

• Een gereedschapskoord is inbegrepen.

• De set kan uitsluitend worden gebruikt wanneer er minimaal 5 m vrije valruimte vanaf de voethoogte van de gebruiker is.

GERELATEERDE PRODUCTEN

VALSTOPAPPARATEN

Onze valstopapparaten zijn uitgerust met een staalkabel of band. Het verschil tussen de twee is dat band lichter is en geen schade toebrengt langs een muur of andere constructie.

HARNASSEN

Het kiezen van het juiste harnas maakt een groot verschil. Niet alleen als het op comfort aankomt, maar ook in het geval van veiligheid en het voorkomen van ernstige ongelukken.

VANGLIJNEN

AllRisk biedt een grote variëteit in vanglijnen, met of zonder schokabsorptie. Ook wordt er een onderscheid gemaakt tussen positionering- en valstopsystemen.