Unieke samenwerking tussen AllRisk valbeveiliging en Hoogwerkt

Veilig werken met hoogwerkers

Sinds enkele weken beschikt AllRisk over een compleet nieuw assortiment Persoonlijke Beschermingsmiddelen (PBM) ten behoeve van valbeveiliging. Samen met dit nieuwe assortiment introduceerden wij ook onze gespecialiseerde valbeveiliging (beroepen) sets.

Valbeveiliging in hoogwerkers
Nederland heeft geen specifieke wet die voorschrijft dat het verplicht is om in een hoogwerker aangelijnd te werken. Echter wordt dit door veel fabrikanten en leveranciers vaak wel aangeraden.

Ook over het hoe en waarom van het gebruik van valbeveiliging in een hoogwerker is dan ook veel onduidelijkheid.

Het ontbreken van de juiste PBM bij het werken met een hoogwerker brengt een verhoogd risico met zich mee. AllRisk valbeveiliging streeft naar toegankelijkheid voor iedereen die werkt op hoogte, dus ook met een hoogwerker.

Hoogwerkt: sneller • slimmer • duurzamer
Hoogwerkt is hét nieuwe hoogwerker-verhuurbedrijf van Nederland en heeft 1300 hoogwerkers in bestelling staan, die gehuurd kunnen gaan worden in 80 locaties. Inmiddels zijn 50 hoogwerkers uitgeleverd en 4 vestigingen in Amsterdam, Groningen, Haarlem en Rotterdam actief. Hoogwerkt verschilt van andere verhuurders, door de sterke en krachtige (full option) hoogwerkers, het prettige boekingssysteem en door het duurzame en kosteneffectieve aanbod. De doelstelling van Hoogwerkt is het verlagen van de gebruikskosten en de co2 uitstoot en het verhogen van de veiligheid en het comfort van haar klanten. – bron: www.hoogwerkt.nl

Mede door de gezamenlijke ambitie, passie en inzet voor duurzaam veilig werken op hoogte heeft AllRisk in de firma Hoogwerkt een ideale partner gevonden. De overeenkomende marktbenadering en specialistische achtergronden van beide partijen maakt het voor zowel klant, als eindgebruiker een goede combinatie van veiligheid en gebruiksvriendelijkheid.

De samenwerking tussen AllRisk en Hoogwerkt brengt meer voordelen voor onze klanten en partners met zich mee. Door de levering van zowel hoogwerker als bijbehorende veiligheidsmiddelen door 1 partij, kan er een snellere afhandeling plaatsvinden en worden de middelen dus kosten efficiënter aangeboden.

Hoogwerkerset
Speciaal voor het werken in hoogwerkers (of een werkbak) heeft AllRisk een set samengesteld welke perfect aansluit op de wensen van de klant of gebruiker.

  • Deze set bevat een veiligheidsharnas met een enkel aanhaakpunt op de rug, gecombineerd met een positioneringslijn die aan de hoogwerker en/of de werkbak kan worden bevestigd.
  • De vaste lengte van de positioneringslijn (1,5 m) bepaald de maximaal te overbruggen afstand; deze voorkomt dat de gebruiker over de rand van de werkbak kan vallen.

De samenwerking met Hoogwerkt maakt het mogelijk om bij iedere gehuurde hoogwerker of schaarlift een PBM set te leveren. Zo borgt Hoogwerkt dat haar klanten veilig aan hun klus kunnen beginnen.

Valbeveiligingswijzer
Ook interesse in een van de beschikbare beroepensets of op zoek naar meer informatie omtrent PBM voor valbeveiliging? Download onze valbeveiligingswijzer en ontdek wat de mogelijkheden zijn voor uw situatie en/of bedrijf.

Download valbeveiligingswijzer

AANBIEDING!

Om deze samenwerking te vieren doet Hoogwerkt een mooie aanbieding.

Alle klanten en contacten van AllRisk krijgen bij Hoogwerkt:

• De beste hoogwerkers van Nederland met een introductiekorting van 50% op de huurtarieven;
• De mogelijkheid tot het huren van een hoogwerker per uur;
• Géén transport- en brandstofkosten;
• € 25,00 korting op een AllRisk hoogwerkerset;
• Actie is geldig voor de duur van 3 maanden.

Heeft u interesse in deze aanbieding? Klik onderstaand voor informatie of neem contact op met Hoogwerkt via verhuur@hoogwerkt.nl of bel 071 – 20 32 352

Waarom gebeuren er zo veel valongelukken met hoogwerkers?

In dit artikel legt AllRisk uit hoe (en waarom) er valbeveiliging moet worden gebruikt om veilig te kunnen werken in een hoogwerker.

Nieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.