LOXAM en AllRisk valbeveiliging slaan de handen in één

Veilig werken met gespecialiseerde hoogwerkersets

LOXAM Nederland en AllRisk valbeveiliging gaan de handen in één slaan, om samen de veiligheid bij het werken in hoogwerkers en schaarliften naar een hoger niveau te tillen.

Het is algemeen bekend dat er in Nederland geen specifieke wet- of regelgeving is die het gebruik van Persoonlijke Beschermingsmiddelen (PBM) voor valbeveiliging in een hoogwerker voorschrijft. Echter raden veel fabrikanten en leveranciers van dit materieel vaak wel aan om valbescherming te gebruiken. Aangelijnd werken in een hoogwerker of schaarlift voorkomt namelijk dat de gebruiker zich buiten de werkbak positioneert en zo onnodig in een risicogebied met valgevaar komt.

De samenwerking tussen LOXAM en AllRisk houdt in dat vanaf maart 2019 bij alle filialen van LOXAM, zogeheten, hoogwerkersets beschikbaar zullen zijn. Deze specialistische sets bevatten een valbeveiligingsuitrusting, bestaande uit een harnasgordel en veiligheidslijn, voor mensen die aan het werk gaan in een hoogwerker of schaarhoogwerker.

Frank Hulleman, accountmanager PBM over deze samenwerking:

“Bij AllRisk werken we al jaren aan veilige werkplekken op hoogte. We zijn dan ook trots om LOXAM te mogen verwelkomen als partner, omdat zij waarde hechten aan veilig werken op hoogte.  Zeker als het op het gebruik van valbeveiliging in hoogwerkers aan komt.”

Over LOXAM
Al ruim 50 jaar richt LOXAM zich speciaal op de verhuur van apparatuur aan professionals. Via haar internationale netwerk van 750 vestigingen in 22 landen biedt LOXAM een uitgebreid assortiment van meer dan 1500 artikelen. In Nederland verzorgt LOXAM Workx de algemene verhuur, is LOXAM Access de specialist voor het huren van hoogwerkers en LOXAM Power voor het huren van stroomaggregaten. Met bijna 50 vestigingen is er altijd een LOXAM-vestiging in de buurt.

https://www.loxam.nl/

Download de valbeveiligingswijzer

Wilt meer weten over de hoogwerkerset of één van onze andere gespecialiseerde PBM-sets voor werken op hoogte? Download dan nu onze valbeveiligingswijzer.

download valbeveiligingswijzer

De hoogwerkerset van AllRisk

De hoogwerkerset van AllRisk bestaat uit een basisharnas, een positioneringslijn en handige rugtas. Deze set is geschikt voor het werken vanuit een hoogwerker of ander verhoogd (beweegbaar) werkplatform.

1 reactie. Plaats een nieuwe

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.