LinkedPro

[project_gallery animation=””][image_item tooltip=””]https://www.ar.nl/wp-content/uploads/2015/05/linkedpro-beeld-1-AllRisk-valbeveiliging.jpg[/image_item][image_item tooltip=””]https://www.ar.nl/wp-content/uploads/2015/05/linkedpro-beeld-2-AllRisk-valbeveiliging.jpg[/image_item][image_item tooltip=””]https://www.ar.nl/wp-content/uploads/2015/05/linkedpro-beeld-3-AllRisk-valbeveiliging.jpg[/image_item][image_item tooltip=””]https://www.ar.nl/wp-content/uploads/2015/05/linkedpro-beeld-4-AllRisk-valbeveiliging.jpg[/image_item][image_item tooltip=””]https://www.ar.nl/wp-content/uploads/2015/05/linkedpro-beeld-5-AllRisk-valbeveiliging.jpg[/image_item][/project_gallery]

[special_text animation=”” tagname=”h3″ color=”” font_size=”24″ font_weight=”normal” font=”default” margin_top=”1″ margin_bottom=”” align=”left”]Een revolutie in valbeveiligingssystemen: LinkedPro[/special_text]

Het LinkedPro systeem is het eerste en enige valbeveiligingssysteem ter wereld waarbij meerdere leeflijnen geplaatst kunnen worden op één ankerpunt.

Dit systeem biedt hiermee een logische oplossing voor een onlogische veiligheidskwestie: loskoppelen in een onveilige zone om elkaar te passeren. Met LinkedPro kunnen gebruikers elkaar passeren zonder los te koppelen.

Hierdoor is het mogelijk om met meerdere gebruikers tegelijkertijd aan bijvoorbeeld een gevel te werken, op een veilige manier. Dit systeem is ontwikkeld vanuit onze missie om werken op hoogte veiliger, gebruikersvriendelijker en efficiënter te maken.

LinkedPro biedt oplossingen voor:

 • Dak
 • Wand
 • Plafond

[accordion animation=”” open=”no”][accordion_toggle title=”Voordelen LinkedPro systeem:“]

 • Geschikt voor nagenoeg ieder type dak, wand of plafond: wij kunnen u hierin adviseren
 • Meerdere gebruikers – te gebruiken door 3-4 mensen
 • Bewegingsvrijheid – moeiteloos passeren
 • Veiligheid – elkaar veilig passeren zonder vanglijn los te hoeven koppelen van leeflijn
 • Kostenbesparend door snelle installatiemethode en minder benodigde valbeveiligingsmiddelen
 • Duidelijke signalering – Spacers verkrijgbaar in verschillende kleuren voor duidelijk markering
 • Modulair systeem – bestaande leeflijntrajecten kunnen eenvoudig worden uitgebreid naar LinkedPro 

[/accordion_toggle][accordion animation=”” open=”no”][accordion_toggle title=”Snelle installatie“]

Slechts één doorboring is genoeg om een LinkedPro ankerpunt stevig op het dak, wand of plafond te bevestigen. Deze methode zorgt voor een minimale impact op de constructie en is geschikt voor een groot aantal type daken en materialen.

[/accordion_toggle][accordion_toggle title=”Afwijkende dak-, wand- of plafondstructuren“]

Niet iedere situatie is het zelfde: er zijn dak-, wand- en/of plafondstructuren die om specifieke oplossingen vragen. AllRisk is expert op het gebied van advies op maat en project specifieke valbeveiligingsoplossingen. We zorgen ervoor dat er op vrijwel elke locatie een veilige werkplek gecreëerd kan worden.

[/accordion_toggle][/accordion]

 

Wilt u weten wat LinkedPro voor uw werksituatie en dak kan betekenen? Wij adviseren u graag. Bel ons of vul het contactformulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op.

[space height=”30″]
[highlight background_position=”center center” background_stretch=”no” background_pattern_color_transparency=”0″ last_page=”yes” background_image=”6396″ padding_top=”20″ padding_bottom=”10″][special_text animation=”fadeInLeft” tagname=”h3″ color=”#ffffff” font_size=”30″ font_weight=”300″ font=”default” margin_top=”” margin_bottom=”40″ align=”center”]Wilt u meer informatie of advies? Vul uw gegevens in en wij nemen contact met u op:[/special_text] [col_offset cols=”6″ offset=”3″]

  [/col_offset][/highlight]