Bouw & Wonen beurs

Bewustwording veilig werken op hoogte:
JONG GELEERD IS OUD GEDAAN!

Jong geleerd is oud gedaan

Je kunt niet vroeg genoeg beginnen met de bewustwording van veilig werk op hoogte. Wessel de Beer bezocht met zijn ouders onze stand op de Bouw & Wonen beurs en deed mee aan de actie: “hang in een harnas en win een bol.com cadeaukaart”.

Valbeveiliging dragen is één…maar als er dan iets gebeurd en je komt ten val, is het van levensbelang dat je binnen 20 minuten gered wordt. Waarom? Dat kun je lezen in het blog: harness suspension trauma.

Op de beurs konden geïnteresseerden zelf ervaren hoe het is om even in een harnas te hangen. Velen realiseren zich nu hoe belangrijk het is om snel gered te worden na een val.

Prijswinnaar Wessel de Beer

De andere prijswinnaars:

Workhop dakveiligheid gemist?

Onze valbeveiligingsexpert Debby de Jonge gaf de workshop ‘Dakveiligheid’ op de beurs Bouw & Wonen. Heeft u de workshop gemist maar wilt u wel alles weten over de wet- en regelgeving omtrent veilig werken op daken?

Download dan de whitepaper over dit onderwerp of neem contact op met Burt Disser. Zij legt u alles uit over wat de oplossingen zijn voor uw pand, volgens de wet- en regelgeving, als het gaat om veilig werken op hoogte.

Alles weten over veilig werken op hoogte?
Neem contact met ons op
Veilig werken op hoogte start hier >>

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.